ICT professionals

ICT sourcing, een structurele oplossing voor tekort aan ontwikkelaars

IT medewerkers inhuren

Enorm tekort aan programmeurs, system engineers en architects

ICT medewerkers inhuren wordt steeds lastiger. Er is al jarenlang een ernstig tekort aan goede ontwikkelaars in Nederland en dit is een probleem dat al jaren speelt. Veel organisaties worden door al die niet ingevulde vacatures enorm geremd in hun groei. Er is veel aandacht voor het oplossen van dit probleem, bijvoorbeeld door veel te
investeren in opleidingen en in andere HBO- en universitaire opleidingen meer ICT te verwerken binnen het curriculum. Sinds 2021 is digitaal onderwijs in het lespakket zelfs verplicht in het primaire onderwijs. De Nederlandse ICT markt stijgt echter te hard, tech start-ups schieten als paddestoelen uit de grond dus programmeurs kunnen werken waar ze maar willen. ICT medewerker inhuren vanuit andere EU landen is dan dé oplossing!

Het beste uit Europa

Europese IT professionals willen maar al te graag met Nederlandse bedrijven werken!

Van alle markten thuis

Het aanbod in de Nederlandse arbeidsmarkt valt te niet bij de vraag, dit lossen wij op

Overtuigd van de voordelen?​

Mogen wij u van dienst zijn bij de recrutering en verloning van uw ICT medewerkers? Wilt u ook ICT medewerkers inhuren via NowWorkx? Neemt u dan contact met ons op. Uiteraard ook wanneer u nog specifieke vragen heeft.

Wilt u meteen antwoord op uw vragen, belt u dan (tijdens kantooruren) naar 030-7600612

a1 verloning maakt gelukkig

ICT medewerkers verlonen via A1 regeling

Je kunt CT medewerkers inhuren uit de EU en verlonen via de A1 Regeling. Een persoon valt binnen de EU in beginsel onder de sociale zekerheidswetgeving van het land waar hij werkt. Er is hierop één uitzondering en dat is de uitgeleende werknemer. Een uitgeleende werknemer kan gedurende twee jaar verzekerd blijven voor sociale zekerheid in het zendende land. Hiervoor dient de werknemer te beschikken over een A1-verklaring. Bij A1-verloning worden belastingen en premies in het land van herkomst afgerekend tegen daar geldende tarieven. Lees er alles over op deze pagina.

Recruitment van ICT talent

De meest populaire landen voor het sourcen van IT liggen
voor Nederland in de eerste plaats in Oost-Europa. Vooral
Noord-Macedonie , Servie , Oekraine, Polen, Bulgarije en
Roemenie hebben een grote IT workforce. Ook India en
Turkije vormen een enorme bron van ICT talent en groeit de sector daar ook gigantisch. Die van India is inmiddels
zelfs de grootste ter wereld. Het werk uitbesteden naar die
landen geeÓt de bekende risico’s als taalbarri res en lack of control. Wij halen vooral goede ontwikkelaars uit Oekraine, India en Turkije naar Nederland omdat wij daar een goed netwerk hebben en zeer ervaren gespecialiseerde partners op gebied van recruitment en uitzending.

Onze werkwijze

Na actieve werving op basis van de ontvangen profielen starten wij een gedegen selectie- en screeningsproces. Wij werken in de landen waar wij actief zijn samen met partners die soms al 20 jaar ervaring hebben in de werving en selectie van ICT Medewerkers.

De potentiele ICT medewerkers worden allemaal uitgebreid gescreend. Van de door ons geselecteerde medewerkers stellen wij een uitgebreid profiel op met diploma’s en werkervaring, aangevuld met motivatie, persoonlijkheidskenmerken plus een toelichting
van de recruiter.

Wanneer de aangeboden ICT medewerkers door u geschikt worden bevonden, dan halen wij hen naar Nederland om een proefperiode voor u aan de slag te gaan. Wij verzorgen de hele administratie rond de inschrijving en de verloning van de medewerkers.

Dit laatste voeren wij in Nederland conform de Europese A1 Regeling uit. Dit heeft voordelen voor zowel uw organisatie als voor de medewerker zelf. Zo krijgt deze een Europese zorgpas (zorgverzekering) en wordt er gewerkt volgens de NEN44002, VCA en VCU normeringen. Meer hierover leest u op deze pagina.

Indien gewenst kunnen wij ook voor u op zoek gaan naar geschikte huisvesting en ondersteunen bij andere zaken zoals een Nederlandse taalcursus of aansluiting bij een lokale community uit het land van herkomst. Dit bevordert intergratie, voorkomt eenzaamheid en bevordert zo geluk en succes.

Ontvangst gewenste profiel

Werving en screening

Selectie op diploma's, ervaring, persoonlijkheid en motivatie

Aftercare met ondersteuning integratie, taalcursus en veel meer

Genieten van een gelukkige en succesvolle samenwerking

Placeholder

Copyright © 2021. All rights reserved.

Contact Info