Horeca

Effectieve horeca en hotelpersoneel inhuren uit Spanje en Portugal

Horeca

Tekort aan horeca- en hotelpersoneel

Hotel personeel inhuren, horeca personeel werven, dit wordt steeds lastiger. Horeca en hotelwezen hadden al last van personeelstekorten. De lockdowns hebben nog meer mensen de sector uit gedreven. Deze mensen nu terugkrijgen is niet eenvoudig. Hierdoor neemt het aantal vacatures in de sector ras toe. Deze vacatures zijn moeilijk te vervullen. Veel bedrijven lossen dit op door zichzelf beperkte openingstijden op te leggen. Een cynische oplossing want wat juist nodig is zijn ruimere openingstijden en meer omzet.

Hoe kom je als horeca- of hotelbedrijf dan wel aan goed bekwaam personeel? Door uit te kijken naar andere creatieve oplossingen en een heel effectieve is hotelpersoneel inhuren uit het buitenland. Maar ook horecapersoneel, vooral koks, kunnen goed gevonden worden in andere landen in de EU.

We mogen weer

Na de lockdowns wil je als ondernemer weer open met een volledig en professioneel team

Goed horecapersoneel is in Nederland nu moeilijk te vinden

Gelukkig hebben wij middels ons netwerk door heel Europa een professionele horecatopper voor elke uitdaging

Overtuigd van de voordelen?​

Mogen wij u van dienst zijn bij de recrutering en verloning van uw horeca medewerkers? Is inhuren hotelpersoneel uit het buitenland voor u een mogelijke oplossing? Neemt u dan contact met ons op. Uiteraard ook  wanneer u nog specifieke vragen heeft.

Wilt u meteen antwoord op uw vragen, belt u dan (tijdens kantooruren) naar 030-7600612

a1 verloning maakt gelukkig

Hotelpersoneel inhuren middels werven in de EU

Veel landen in de EU hebben een minder grote hotelsector en lagere lonen dan Nederland. Bovendien hebben zij een stuk jongere bevolking en goede horeca- en hotelopleidingen. Niet alleen voor kok maar ook voor werken in de bediening en house keeping. Daar komt bij dat voor veel jongeren Nederland een leuk en aantrekkelijk land is om een tijdje te komen werken. Zij willen graag aan de slag in Nederland. NowWorkx werft en selecteert deze mensen en detacheert ze bij u op uitzendbasis en middels A1-verloning.

Soort medewerkers en landen

Wij richten ons met onze recruitment op de volgende horeca- en hotelmedewerkers:

Zelfstandig werkende
koks en hulpkoks

Medewerkers voor in de bediening
(kelners / ober-kelners)

House-keeping
medewerkers

Waar komen onze krachten vandaan?

Ons personeel komt voornamelijk uit Spanje en Portugal. Door het uitgebreide screeningsproces zijn wij in staat om een goede match te maken. Om de beste match te kunnen maken is communicatie uiteraard het belangrijkst, alleen op deze manier kunnen wij leren wat jullie exacte wensen zijn en waar wij op moeten selecteren in het wervingsproces.
Onze horeca- en hotelmedewerkers zijn niet alleen beschikbaar en bekwaam maar ook gedreven om bij te leren. Nowworkx haalt de beste medewerkers voor u binnen.

Ontvangst gewenste profiel

Werving en screening

Selectie op diploma's, ervaring, persoonlijkheid en motivatie

Aftercare met ondersteuning integratie, taalcursus en veel meer

Genieten van een gelukkige en succesvolle samenwerking

Ons proces

Als kleine organisatie leveren wij altijd maatwerk aan de klant. De basis van een succesvolle samenwerking en partnerschap begint bij de werving van het juiste personeel en een strenge selectie en screening. Wij werken samen met partners die meer dan tien jaar ervaring hebben in de werving en selectie van horeca- en hotelpersoneel, ook voor grote internationale ketens.

De samenwerkingen worden allemaal uitgebreid gescreend. Van de geselecteerde medewerkers wordt een uitgebreid profiel opgesteld met diploma’s en evaluatie, aangevuld met motivatie, persoonlijkheidskenmerken plus een toelichting van de recruiter.

Wanneer de aangeboden CV’s door u geschikt worden bevonden, dan halen wij hen naar Nederland om van start te kunnen gaan. Wij verzorgen de hele administratie rond de inschrijving en de verloning van de medewerkers. Dit laatste voeren wij in Nederland uit conform de Europese A1 Regeling. Dit heeft voordelen voor zowel uw organisatie als voor de medewerker zelf. Zo krijgt deze een Europese zorgpas (zorgverzekering) en wordt er gewerkt volgens de NEN44002, VCA en VCU normeringen. Meer informatie leest u op deze pagina.

Placeholder

Copyright © 2021. All rights reserved.

Contact Info

Waar kunnen we mee helpen?