Bouw & Techniek

Recruiteren, detacheren en verlonen van vakbekwame uitzendkrachten in het buitenland

Samen bouwen mooie toekomst

Bouwpersoneel inhuren of technisch personeel inhuren

Tekort technisch personeel in Nederland

Technisch personeel en bouwpersoneel inhuren wordt steeds lastiger. Er heerst een groot tekort aan technisch vakbekwame medewerkers. In de nasleep van de financiële crisis zijn veel technische mensen op straat komen te staan, in andere sectoren gaan werken of als ZZPer aan de slag gegaan.

Tevens is er ook een almaar minder interesse voor technische beroepen en door de vergrijzing zijn er almaar minder jonge toetreders op de arbeidsmarkt. Dit heeft grote gevolgen voor Nederlandse bedrijven in ondercapaciteit. Op termijn is natuurlijk ook gericht voor de BV Nederland, waar we nu al met grote achterstanden kampen op bijvoorbeeld de realisatie van nieuwe woningen.

17,5 miljoen mensen...

Het woningtekort in Nederland reflecteert de uitdagingen van de nationale arbeidsmarkt.

Een negatieve trend

Steeds meer Nederlandse bedrijven missen opdrachten door gebrek aan technisch personeel en bouwpersoneel

Bouwpersoneel inhuren uit de hele EU

Bouwpersoneel inhuren en technisch personeel inhuren uit de EU? NowWorkx is gespecialiseerd in werving, inhuren, detacheren en verlonen van vakbekwame uitzendkrachten uit heel Europa. Deze landen hebben vaak niet alleen een jongere bevolking maar ook veel hoeveelheden technisch geschoolde medewerkers. Denk hierbij aan andere aan elektriciens, timmerlieden, dakdekkers, metselaars, steigerbouwers en monteurs van plafondsystemen. Tel dat op dat minder werk is en de lonen lager zijn, dan begrijpen u dat wij goed geschoolde daar en sterk verbeterde medewerkers voor u vinden. Zo dragen wij met het inhuren van technisch personeel uit het buitenland bij aan de oplossing voor het tekort aan goed geschoold technisch personeel.

Overtuigd van de voordelen?​

Mogen wij u van dienst zijn bij de recrutering, inhuren en verloning van technisch personeel? Neemt u contact op wanneer bouwpersoneel inhuren en technisch personeel inhuren via NowWorkx voordelen voor uw bedrijf biedt. Wij beantwoorden graag al uw vragen en maken een proefberekening.

Wilt u meteen antwoord op uw vragen, belt u dan (tijdens kantooruren) naar 030-7600612

a1 verloning maakt gelukkig

Doellanden voor het bouwpersoneel inhuren

Wij werven het grootste deel van het bouwpersoneel en de technische medewerkers in Oost-Europa maar komen er door de covid-19 crisis ook meer uit Spanje en Portugal.

In deze landen is geen tekort aan werknemers maar wel een tekort aan werk. Dit maakt het voor ons mogelijk om hoge eisen te stellen aan de mensen en dus een strenge selectie te maken van hooggekwalificeerde medewerkers. Dit resulteert in technische medewerkers met een goede opleiding, veel ervaring in de sector, een hoge motivatie en veel enthousiasme om bij u aan de slag te gaan.

Ontvangst gewenste profiel

Werving en screening

Selectie op diploma's, ervaring, persoonlijkheid en motivatie

Aftercare met ondersteuning integratie, taalcursus en veel meer

Genieten van een gelukkige en succesvolle samenwerking

Onze Werkwijze

Wij nemen u het hele proces van werving en selectie uit handen. De basis van een succesvolle samenwerking en begint bij de juiste selectie en screening. In de landen waar wij actief werven, werken wij samen met partners die meer dan tien jaar ervaring hebben in de werving en selectie van technisch personeel.

De technische en bouw medewerkers worden allemaal uitgebreid gescreend. Van de door ons geselecteerde medewerkers stellen wij een uitgebreid profiel met diploma’s en analyse, met aanvullende motivatie, persoonlijkheidskenmerken plus een toelichting van de recruiter.

Wanneer de aangeboden profielen door u geschikt worden voorbijen, dan halen wij hen naar Nederland en kunnen zij aan de slag gaan. Wij verzorgen de hele administratie rond de inschrijving en de verloning van de medewerkers. Dit laatste voeren wij in Nederland uit conform de Europese A1 Regeling. Dit heeft voordelen voor zowel uw organisatie als voor de medewerker zelf. Zo krijgt deze een Europese zorgpas (zorgverzekering) en wordt er gewerkt volgens de NEN44002, VCA en VCU normeringen. 

Indien gewenst kunnen wij ook voor u op zoek gaan naar bijbehorende zaken zoals een cursus Nederlandse taal of andere benodigde opleidingen. Dit verbeterd de immigratie, de integratie binnen het bedrijf en de eventuele groei mogelijkheden. Personeel en klanten zijn bij ons niet alleen een nummertje! Wij vinden het belangrijk om iedereen zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen.

Copyright © 2021. All rights reserved.

Contact Info

Waar kunnen we mee helpen?