Over ons

ICT sourcing, een structurele oplossing voor tekort aan ontwikkelaars

Over Nowworkx

Nowworkx richt zich op Nederland en Duitsland.

Wij zijn een in Houten gevestigd bedrijf dat werkt in heel Nederland en Duitsland. Voor beide landen bieden wij werving en selectie aan van personeel in de zorg, techniek (vooral bouw en infra), horeca en hotelwezen. In Nederland kunnen wij u de werknemers uitlenen op basis van uitzenden en verlonen op basis van een A1 verklaring. In de gevallen kunt u ze ook inhuren op ZZP-basis. In Duitsland is door de wettelijke wetgeving alleen inhuren op uitzend- of ZZP-basis mogelijk.

Gespecialiseerde partner

Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf met veel know-how en ervaring op gebied van recruitment, uitzenden, de wettelijke kaders en de hele back-office erachter. Wij geloven in een open en eerlijke samenwerking. Wij zien onze klanten als partners en houden van maatwerk waarbij de opdrachtgever geleverd krijgt wat hij vraagt, niet wat hij opgedrongen krijgt. Bij Nowworkx heb je altijd je eigen account manager die je dossier door en door kent, altijd aanspreekbaar is en problemen oplost waar deze zich voordoen.

Daar worden wij vrolijk van

Wanneer wij een onderneming uit een personeelscrisis kunnen helpen, en er ook nog eens voor kunnen zorgen dat het beter draait als voorheen, hebben wij een goede dag op kantoor.

U roept, wij draaien

Door jaren ervaring op te bouwen in dit vak hebben we een uitstekend netwerk opgebouw. Met werknemers van de hoogste kwaliteit verspreid over heel Europa. Wat u ook nodig hebt, wij zijn er klaar voor.

Overtuigd van de voordelen?​

Mogen wij u van dienst zijn bij de recrutering en verloning van uw medewerkers? Neemt u dan contact op via het contractformulier. Natuurlijk ook te gebruiken voor wanneer u nog specifieke vragen heeft.

Wilt u direct antwoord op uw vragen, belt u dan (tijdens kantooruren) naar 030-7600612

a1 verloning maakt gelukkig

Goed voor je medewerkers

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Hoe beter je voor hen zorgt, hoe beter zij voor jou zijn. Wij houden ons daarom altijd aan alle wettelijke kaders. Zo vallen werknemers die uit de EER (Europese Economische Regio) komen en bij u gedetacheerd worden, onder de ‘Wet arbeidsvoorwaarden gedetacheerde werknemers in de Europese Unie’ (WagwEU). Deze wet schrijft voor dat je werknemers van Europese bedrijven die tijdelijk in Nederland werken, op dezelfde manier moet behandelen als Nederlandse werknemers.

Zij hebben recht op:

Werknemers die conform de A1-regeling worden verloond hebben hier ook gewoon rechten. Verder zijn daar nog andere kaders van toepassing. Meer over A1-verloning en de voordelen hiervan voor u en uw medewerkers kunt U hier lezen.

MVO

Het is een grote stap om het eigen land te verlaten om elders aan het werk te gaan. Om uitbuiting te voorkomen is bovenstaande wetgeving tot stand gekomen. Als werkgever wil je dat je medewerkers productief zijn. Dan helpt het als ze goed in hun vel zitten, perspectief hebben en bijvoorbeeld niet vereenzamen. Daarom ondersteunt Nowworkx ook bij andere zaken die belangrijk zijn voor uw nieuwe medewerkers. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar geschikte huisvesting conform SNF normering en ondersteunen wij bij andere zaken zoals het aanbieden van een Nederlandse taalcursus of aansluiting bij een lokale community uit het land van herkomst.

Zo zorgen wij samen goed voor uw mensen.

Copyright © 2021. All rights reserved.

Contact Info

Waar kunnen we mee helpen?